Mamma/Häst-blogg

Inte blev det här som jag tänkt mej. Den här bloggen alltså. När jag först hade tankarna på att göra en blogg, så var det mer en hästblogg jag tänkte mej. Jag hade tänkt att blogga om ridkonst, naturlig hästhållning & lite andra filosofier kring hästar. Men som ni säkert har märkt så blir det bara små glimtar av mitt hästliv som syns här på bloggen. En av orsakerna är att mitt största fokus ligger på Lille N. Ännu en orsak är att när jag väl skriver om ridning/träning, så vill jag göra det så korrekt (enligt mej) som möjligt, vilket kräver mer tid (som är lite av en bristvara ;) ). Jo, jag har också märkt att det är väldigt svårt att dokumentera sin ridning & träning med bilder. Man skulle behövt en skicklig fotograf & fina ljusförhållanden varje gång man var ute & tränade…

Jag har dessutom märkt att det är ganska kul att “dokumentera” våra vardagsglimtar, tankar & funderingar.  

Så jag fortsätter såhär. Med ganska mycket bilder. Stötvis en massa häst. Oftast familj/barn. Ibland djupt. Fast för det mesta bara små vardagsglimtar Ja, ni förstår, ungefär så som jag bloggat hittills…

Bilden är tagen våren 2009, då Bobby var ganska ny hos oss & vi hade lånat shetlandsponnyn Agadir som sällskap.

20 thoughts on “Mamma/Häst-blogg

  1. Jag tycker just blandningen gör din blogg så bra. Jag skulle aldrig orka läsa din blogg om den hela tiden innehöll djuplodade analyser, utan jag gillar att du skriver lättsamt om hästhantering och kommunikation med hästar.

    Fortsätt så!

    • Kul att du gillar den som den är! Jag blir själv lite trött av låånga expertinlägg. Det är en konst att vara kunna förmedla intressant, pedagogiskt & kort. Men jag gissar att min hästfilosofi lyser igenom här ;)

  2. Håller med dom andra här ovanför att det som gör din blogg så himla bra och beroendeframkallande är just den härliga blandningen i den. Det du förklarar om ditt tänkt från början med bloggen, är precis det jag också hade i planerna men insåg allt annat smått och gott som man också vill skriva om. Vore inte fel att kunna ha några timmar extra per dygn för att bara kunna sitta i lugn och ro framför datorn.

    Fortsätt i samma stil och tempo så vet jag att många, många fler hittar hit och blir dina dagliga följare med oss andra :)

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>